CARNIVAL | Wallmans Dinnershow

Danmarks største, og eneste dinnershow finder du i den gamle Cirkusbygning nær Hovedbanegården i København. Konceptet er ret enkelt: 4-retters menu, 4 timers underholdning og fuld gas på den gode stemning. Dette var min første gang i Wallmans, men jeg kan allerede nu afsløre at det bestemt ikke bliver den sidste!

Hvert år opdaterer Wallmans showet med nye artister, nye sange og nye finurligheder. I år er hovedkarakteren der flere gange gennem showet dukker op, i de vildeste kostumer, komikeren Abigail Collins med hendes elskelige karakter Peggy Sued. Allerede fra start ligger man næsten flad af grin på stolen over hendes knivsparke og aktuelle punchlines. Især i nummeret Celebration, hvor hun danser sig gennem salen, og deler kager ud til publikummer der har noget at fejre, alt imens hun får hele salen til at synge med på ”The Tequila Song” noget af det sjoveste jeg længe har oplevet. Et af de store kendetegn i Wallmans er niveauet hos de artister der optræder er tårnhøjt. Både sang og dansenumrene er i en klasse for sig, samtidig med det krydres af spektakulære tryllenumre og halsbrækkende akrobatik. I år bliver der gået all-in på fantastiske medleys som publikum kan synge med på, alt lige fra The Greates Showman, Bruno Mars, Eurythmics og afslutningsnummeret med Queen.

Maden var bestemt også godkendt, det var både vildt lækkert og varmt da vi fik det serveret lynhurtigt. Det er imponerende i sig selv at man kan bespise op mod 1000 gæster, servere maden så hurtigt, og stadig tage hensyn til allergi og andre ønsker fra publikum. Den menu vi havde bestilt, bestod først af sæsonens suppe, selvfølgelig serveret i kander i bedste Wallmans-stil. En tallerken med italienske antipasti. Oksemørbrad i skiver med trøffelmayonnaise, serveret med hasselbackkartofler og rødvinssauce. Og endelig til dessert Mørk chokolademousse toppet med panna cotta med smag af tonkabønner.

Hele aftenen manglede der ikke noget, og hvis der gjorde, var det blot at hive fat i en af de mange tjenere, så var der næsten ikke det der ikke kunne lade sig gøre.

Alt i alt er Wallmans ”den perfekte aften ude”, hvor intet er overladt til tilfældighederne, og du blot kan læne dig tilbage og nyde en aften i vidunderligt selskab. Jeg svinger med servietten over hovedet, og kaster fuldt hus efter CARNIVAL i Wallmans Cirkusbygningen.

Indlæg oprettet 17

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen