Vi Maler Byen Rød – The Musical | Dronning Dorothea Teateret

Der er lagt op til den helst store tur ”down memory lane”, når Dronning Dorothea Theatret inviterer til forestillingen ”Vi Maler Byen Rød – The Musical” på Amfiscenen i Kolding. En forestilling smæk fyldt med nogle af de bedste danske Grand Prix Sange.

Selve handlingen i forestillingen er en smule tynd, og lidt for forudsigelig. Den går ikke ind og piller ved de store følelser eller dramaer, men holder den hele vejen på den sikre side, uden for mange vovede sidespring. Dette gør også at det ikke er de helt store skuespilpræstationer vi oplever på scenen, det hele får en lille snert af dilettant over sig.

Musikken er sværd at sætte en finger på, da den holder hele vejen! Den er ovenikøbet leveret at et imponerende stort orkester, taget i betragtning at det er et amatør friluftspil. Vokalerne er i de fleste tilfælde også rigtig fine, desværre var der nogen som faldt fuldstændig igennem. F.eks. mega Grand Prix hittet ”Video Video” går desværre hen og bliver decideret pinlig, og man sidder lidt og venter på det skal slutte igen.

Scenografien er rigtig flot udført i bedste sommerspils stil med store håndmalede kulisser, der kan åbne, dreje og alt muligt andet. Der er noget charmerende over at man holder den ”tradition” i hævd, og ikke går all-in på at det hele skal se så realistisk ud som overhovedet muligt.

Man skal efter min mening ikke tage ind og se Vi Maler Byen Rød for at få sig den store scene-oplevelse, men i stedet for at mærke stemningen og nyde alle de gode gamle Grand Prix Hits.

Da det udelukkende er amatører der medvirker på scenen hos Dronning Dorothea Teateret, har jeg valgt ikke at fremhæve nogen medvirkende over andre, men bedømme det samlede hele.

Indlæg oprettet 17

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen