Cirque Du Soleil PARAMOUR – THE MUSICAL | Stage Entertainment

Cirque Du Soleil PARAMOUR – THE MUSICAL er en meget atypisk musical, og så alligevel ikke. Forestillingen er udviklet af et af verdens største underholdningsforetagender ”Cirque Du Soleil” hvis primære fokus har været at lave store spektakulære forestillinger i ny-cirkus generen. Men nu har de kastet sig over at lave en regulær musical, men alt hvad dertil hører.

Forestillingen havde premiere på Broadway i 2016, og nu er turen så kommet til Europa hvor forestillingen er rykket ind på det legendarisk Stage Theater Neue Flora i Hamborg. Derfor er forestillingen også blevet oversat til tysk, hvilket måske kunne skræmme nogen danskere væk, hvilket jeg dog syntes vil synd da hele produktionen i sig selv er en kæmpe oplevelse på trods af nogen måske ikke vil forstå alle replikker.

Hele forestillingen forgår i den ”gyldne tidsalder” i Hollywood, hvor stjerneinstruktøren AJ Golden søger efter den nye store stjerne til hans film. Han bliver kontaktet af komponisten Joey, der gerne vil skrive musik til hans film. Ved et besøg på den bar Joey spiller, møder AJ tilfældigvis Indigo og bliver solgt ved første blik. Indigo bliver hans nye store stjerne og AJ bliver med tiden meget forelsket i Indigo, der er bare den lille twist at Joey også er forelsket i hende. Der udvikler sig til en sand ”Herzenknoten” som de så fint synger på tysk – oversat til dansk, et rigtigt trekantsdrama.

Selve historien i forestillingen kan til tider godt være en smule forudsigelig og klichéagtig, men tilsat den meget flotte storslåede musik, scenografi og de fantastiske akrobatiske numre som kun Cirque Du Soleil kan præstere imponere PARAMOUR på stort set alle plan. Den er fuld at store danseoptrin, halsbrækkende akrobatiske stunts og ganske stærke skuespilpræstationer fra de tyske skuespillere.

Selvom forestillingen er tysk og spiller i Hamborg er der dog også en smule dansk islæt jeg lige vil fremhæve. Danske Emil Korfitz Stenhøj medvirker i forestillingen som akrobat, og hvis det navn umiddelbart ikke siger dig noget så gør MOTUS måske? Emil deltog nemlig sammen med gruppen MOTUS i Danmark Har Talent på TV2 i 2016 hvor de nåede helt til finalen. I PARAMOUR er Emil ikke kun at finde på Teeterboard som vi kender ham fra MOTUS, han er også med i et stort trampolinnummer samt beviser sin råstyrke på Chinese pole.

Indlæg oprettet 17

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen